Type and press Enter.

Evason Hua Hin ja unelmien pool villa

Vaikka en pode talviangstia ja oikeastaan pidän vuodenajoista, loska ei saavuta suosiotani. Ja loskassa kahlatessa mieli kääntyy helposti kesään ja lämpimään, sinisen ja vihreän eri sävyihin. Toisaalta käperryn entistä tiiviimmin sisälle kuin omaan pesään, josta en halua ulos. Mutta toisaalta jos sellainen pesä olisi siellä, missä olisi harmaan sijaan värejä ja toppahousujen tilalla jotain kevyempää? Oma mieleni palasi Pranburiin. 

Olen vältellyt tämän jutun kirjoittamista. Minua itse asiassa vähän hävettää kertoa, kuinka hyvin viihdyin hotellillani. Olen kovaäänisimmin aina puhumassa kokemuksista ja elämästä resortin ulkopuolella, mutta kolmessa päivässä vuokrasin kerran skootterin ja muuten jumitin omassa pienessä maailmankaikkeudessani. Mutta ehkä ymmärrät miksi. Syytän tätä pool villaa kaikesta. Se oli niin ihana, että aina en malttanut lähteä edes syömään vaan tilasin ruoan kotiovelle. Tässä sitä nyt ollaan. Joudun myöntämään, että näin ihanat paikat vangitsevat minut. Ne pitävät otteessaan. Mutta toisaalta jos tämä oli juuri se, mitä noina lokakuisina päivinä tarvitsin, suon sen minulle. Olinhan lähtenyt Hua Hiniin ylipäätään sillä mielellä, että olen loman tarpeessa ja haluan levätä. 

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Tämä on siis Evason Hua Hin. Se sijaitsee oikeastaan Pranburissa, noin 45 minuutin taksimatkan päässä Hua Hinista. Pranburista varoiteltiin, ettei siellä oikein ole mitään. Ei ehkä olekaan, mutta muutaman päivän rentoutumiseen se on täydellinen, ja tällaiseen oleiluun sopii kohtuuhintainen viiden tähden hotelli vallan hyvin. Edullisimmat huoneet olivat lokakuussa noin 70 euroa yöltä, pool villat tuplasti tuon, mitä pidän kohtuullisena hinnoitteluna ehdottomasti. Hotellilla on myös Six Senses Spa ja Blue Lotus ruokakurssikeskus, jotka vetävät tietynlaisia asiakkaita. Spa-kokemus oli ehkä paras ikinä ja ajauduinhan minä vegeruokakurssillekin. Evason Hua Hin tarjosi myös joogaa ja muita aktiviteetteja, jos olet reippaammalla lomafiiliksellä kuin minä. 

Rauhan ja kauneuden lisäksi pidin siitä, että täällä ympäristöasioihin yritetään oikeasti kiinnittää huomiota. Vaikeahan niistä vieraan on kaikkea tietää, mutta sellainen, mikä näkyi, miellytti minua. Esimerkiksi juomavesi tuotiin huoneisiin lasipulloissa, ei muovisissa, ja samoin pesuaineet olivat täytettävissä kestopulloissa. Pyyhkeitä ei vaihdettu koko oleiluni aikana, koska en toivonut niitä vaihdettavaksi. 

Tällaisissa ihanuuksissa on yksi huono puoli: tällaisia haluaa lisää. Tuntuu, ettei vaatimattomampi majoitus enää tunnu miltään. Toisaalta näitä osaa arvostaa, kun ei ole aina mahdollisuutta valita ihanimpia. 

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Evason Hua Hin

Yhteistyössä Evason Hua Hin