Type and press Enter.

Hei, kiva, että löysit blogiini.

Olen Annika, nelikymppinen helsinkiläinen, joka sain matkaajan luonteen perimässä, ja viimeiset kymmenen vuotta olen kiertänyt maailmaa melkeinpä maanisesti. Matkustan yksin ja yhdessä, enimmäkseen laadukkaasti ja mukavasti.

Lempikaupunkini on Venetsia.
Haaveilen Buenos Airesista (En enää! Unelmat on tehty toteutettaviksi!) ja Uudesta-Seelannista.
Olen nähnyt jäävuorien seilaavan Grönlannissa ja rämpinyt sademetsässä vuorigorillojen perässä Ugandassa.

Kuten huomaat, olen kiinnostunut kaikesta. Pakkaan kuitenkin matkalaukun, en rinkkaa (paitsi että nykyään joskus senkin). Varaan hotellin, en hostellia tai leiripaikkaa. Kulkisin korkokengissä, jos joku suunnittelisi sellaisia, joilla voisi tehdä muuta kuin istua ympäri maailmaa.

Travelloverblogi on minun matkapäiväkirjani maailmalta. En yritäkään avata kohteita kattavasti. Kerron sanoin ja kuvin, mitä minä olen nähnyt, mitä minä olen siitä ajatellut. Travelloverblogi on aikuisten seikkailuja sellaisissakin maissa, joiden olemassaolosta et ehkä ole kuullut tai et osaa sijoittaa niitä kartalle.

Osaan kirjoittaa ja kuvaajanakin olen kehittynyt ihan kelvoksi, joten jos koet minusta voivan olla hyötyä jossain bisneksessäsi, ota ihmeessä yhteyttä. Yhteistyöjutut teen samalla intohimolla kuin matkustan. Yhteyttä voi ottaa myös ihan muuten vain, kommentoida juttuja tai laittaa sähköpostia.

Travelloverblogi on ollut vuosina 2016 ja 2017 viestintätoimisto Cisionin TOP10 suosituimmat matkablogit -listalla sijalla 3. 

rakkaudesta maankiertämiseen,

Annika

annika@travelloverblogi.fi

Untitled

Olen käynyt 113 maassa: Alankomaat, Albania, Algeria, Andorra, Antigua ja Barbuda, Arabiemiirikunnat, ArgentiinaArmenia, Azerbaidzan, Bahama, Bahrain, Barbados, Belgia, Belize, Bosnia-Hertsegovina, Brasilia, Britannia, Brunei, Bulgaria, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Etelä-Korea, Etiopia, Filippiinit, Gambia, Georgia, Guatemala, Haiti, Honduras, Indonesia, Intia, Irlanti, Islanti, Israel, Italia, Itä-Timor, Itävalta, Jamaika, Japani, Jordania, Kambodza, Kap Verde, Kenia, Kiina, Kolumbia,  Kosovo, Kreikka, Kroatia, Kuuba, Kuwait, Kypros, Laos, Latvia, Libanon, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Madagaskar, Pohjois-Makedonia, Malediivit, Malesia, Malta, Marokko, Mauritius, Meksiko, Moldova, Monaco, Montenegro, Myanmar, Norja, Oman, Panama, Portugali, Puola, Qatar, Ranska (myös Réunion), Romania, Ruotsi, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saksa, San Marino, São Tomé ja Príncipe, Senegal, Serbia, Seychellit, Singapore, Slovakia, Slovenia, Sri Lanka, Suomi, Sveitsi, Syyria, Taiwan, Tansania, Tanska, Thaimaa, Tsekki, Tunisia, Turkki, Uganda, Ukraina, Unkari, UruguayUzbekistan, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä, Vietnam, Viro, Yhdysvallat.

Untitled

Tulevia matkoja:
Helmikuu: yllätysmatka, jonka kohdetta en tiedä
Helmikuu: Thaimaa
Huhtikuu: Wrocklaw
Kesäkuu: kolmen viikon overland truck -reissu eteläiseen Afrikkaan

3 comments

  1. […] Travellover […]

  2. […] Annika on nelikymppinen reissunainen, jonka matkustaminen tekee onnelliseksi. Travellover-blogin esittelyosiossa hän kuvailee kiertäneensä maailmaa kymmenen vuoden ajan. Intohimo matkustamiseen näkyy jo […]

Comments are closed.