Type and press Enter.

Afrikkalaista kaupunkielämää

Järjestettyyn safarimatkaan ei juurikaan sisälly paikallisen elämänmenon tarkkailua muualta kuin auton ikkunasta. Olisin toki mieluusti viettänyt aikaa kaupungilla, kierrellyt kyliä, mutta kuljettavat välimatkat olivat aika pitkiä ja eläinten katsominen sittenkin safarireissun tärkeintä antia. Mutta kun David tankkasi auton ja kävi jostakin hakemassa meidän lentolippumme Nairobista Sansibarille, pääsimme jalkautumaan hetkeksi kaupunkiin, jonka nimeäkään en tietenkään muista. Se kuitenkin sijaitsee jossain Mount Kenyan ja Sweetwatersin välillä, päiväntasaajan tuntumassa.

Afrikka 383

Afrikka 389

Afrikka 390

Afrikka 401

kaupunkielämä

kaupunkielämä2

kaupunkielämä3

Kuvista en osaa juurikaan kertoa. Toisaalta kuvat sellaisinaan kertovat aika paljon. Risteyksissä notkuvat moottoripyörämiehet ovat takseja. Meillekin olisivat tarjonneet kyytiä – en kyllä tiedä minne. Usein näytti olevan niin, että päätien varressa on joitakin kauppoja, ja niiden tuntumasta lähtee hiekkatie kohti varsinaisia asuinalueita. Tällaisessa suuressa kaupungissa liikkeitä ja toimistoja oli muutaman korttelin verran.

Afrikka 402

Afrikka 405

Afrikka 406

Afrikka 410

Afrikka 418

Afrikka 419

kaupunkielämä1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 comments

  1. Kaupunki taitaa olla Nanyuki; siellä ainakin on tuon niminen hotelli, ja Googlen kuvahaun mukaan se myös näyttää samalta kuin kuin ensimmäisen kuvasi hotelli.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nanyuki
    ja
    https://www.facebook.com/pages/Nanyuki/109692282382543

    1. Niinpä näyttäisi olevan! En selvitellyt itse, kun ei minusta ollut niin oleellista, mutta nyt tiedämme: Nanyuki!