Lounas villissä luonnossa

Lounas villissä luonnossa

Safaripäivän yksi kohokohta oli lounas akasiapuun varjossa, keskellä savannia, ehkä 50 metrin päässä ruohoa syövästä seepralaumasta. Saimme hotellilta mukaan eväslaatikot. Safareillahan on täysihoito, ja lounaan voi korvata boksilla. En kyllin voi kiittää Davidia kaikesta. Lounaankin hän järjesti rauhalliseen paikkaan, ei sinne, missä moni muu seurue söi omaansa. Siinä me istuimme puunrungoilla, söimme eväitä, nautimme vähän viiniä (pullon sai ostaa lodgelta mukaan, eikä pullonsuusta tarvinnut juoda, vaan lasitkin oli pakattuna) ja katsoimme taivasta vasten, kun elefanttiperhe taivalsi kukkulan laella. Tällaiset pienet hetket ovat ihan parhaita elämyksiä.

Afrikka 2295

Lounaalle akasiapuu varjoon

lounas

Kun kaikesta on huolehdittu

Afrikka 2313

Kylmää valkoviiniä savannilla

Afrikka 2312

Villi luonto

lounas1

Sama puu tarjosi varjon Davidille ja on tarjonnut ruokarauhan myös ylhäällä puussa. Siellä näyttää pidetyn kunnon fiestaa: vain pää ja luut jäljellä.

Masai Mara 24.7.2013

Next Post:
Previous Post:
There are 2 comments for this article
 1. Avatar
  Pirkko at 10:03

  Tämä oli tosi sivistynyt versio tästä lounaasta savannilla. Tansaniasta muistan lounastauon paikassa, jossa varoitettiin haukoista, jotka nappaavat ruuan vaikka suusta – jotkut olivat ilmeisesti saaneet huuliinsa pahojakin vammoja haukannokasta! Suositeltiin syömistä autossa sisällä – tai kuten osa oppaista, makaamalla auton alla 🙂 (me valitsimme syömisen autossa).

  • Avatar
   Annika / travellover maailmalla at 11:59

   Meillä auto oli kyllä lähellä ja käännettynä niin, että avoimesta ovesta pääsee nopeasti sisälle, jos jotain vaarallista elämää tulee liian lähelle.

   Oli muuten hetken hämmentävä tilanne, kun tulimme paikalle. Purimme tavarat autosta, ja yhtäkkiä opas menee autoon ja alkaa ajaa. Mitä, jättääkö hän meidät tänne!? Ei vain huomannut sanoa, että kääntä turvallisuuden vuoksi auton toisin päin. Kyllä nauratti häntäkin, kun tajusi meidän säikähdyksemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.