Type and press Enter.

Lounas villissä luonnossa

Safaripäivän yksi kohokohta oli lounas akasiapuun varjossa, keskellä savannia, ehkä 50 metrin päässä ruohoa syövästä seepralaumasta. Saimme hotellilta mukaan eväslaatikot. Safareillahan on täysihoito, ja lounaan voi korvata boksilla. En kyllin voi kiittää Davidia kaikesta. Lounaankin hän järjesti rauhalliseen paikkaan, ei sinne, missä moni muu seurue söi omaansa. Siinä me istuimme puunrungoilla, söimme eväitä, nautimme vähän viiniä (pullon sai ostaa lodgelta mukaan, eikä pullonsuusta tarvinnut juoda, vaan lasitkin oli pakattuna) ja katsoimme taivasta vasten, kun elefanttiperhe taivalsi kukkulan laella. Tällaiset pienet hetket ovat ihan parhaita elämyksiä.

Afrikka 2295
Lounaalle akasiapuu varjoon
lounas
Kun kaikesta on huolehdittu
Afrikka 2313
Kylmää valkoviiniä savannilla
Afrikka 2312
Villi luonto
lounas1
Sama puu tarjosi varjon Davidille ja on tarjonnut ruokarauhan myös ylhäällä puussa. Siellä näyttää pidetyn kunnon fiestaa: vain pää ja luut jäljellä.

Masai Mara 24.7.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 comments

  1. Tämä oli tosi sivistynyt versio tästä lounaasta savannilla. Tansaniasta muistan lounastauon paikassa, jossa varoitettiin haukoista, jotka nappaavat ruuan vaikka suusta – jotkut olivat ilmeisesti saaneet huuliinsa pahojakin vammoja haukannokasta! Suositeltiin syömistä autossa sisällä – tai kuten osa oppaista, makaamalla auton alla 🙂 (me valitsimme syömisen autossa).

    1. Meillä auto oli kyllä lähellä ja käännettynä niin, että avoimesta ovesta pääsee nopeasti sisälle, jos jotain vaarallista elämää tulee liian lähelle.

      Oli muuten hetken hämmentävä tilanne, kun tulimme paikalle. Purimme tavarat autosta, ja yhtäkkiä opas menee autoon ja alkaa ajaa. Mitä, jättääkö hän meidät tänne!? Ei vain huomannut sanoa, että kääntä turvallisuuden vuoksi auton toisin päin. Kyllä nauratti häntäkin, kun tajusi meidän säikähdyksemme.