Type and press Enter.

Erinomaista matkailuvuotta 2015 kaikille!

Leikkasin suunnilleen vuosi sitten Hesarista tämän sarjakuvan ja jaoin sen Facebookissa. Kirjoitin suunnilleen niin, etten aio tehdä uudenvuodenlupauksia, koska en kuitenkaan ala laihduttaa, kuntoilla tai kykene olemaan parempi ihminen millään tavalla ja että sitä ainoaa, jota todella haluaisin voida luvata, en pysty toteuttamaan.

Untitled

Pieleen meni. Vuosi 2014 oli kaikkien aikojen matkavuoteni ihan jokaisella mittarilla. Niin jotenkin vain pääsi käymään. En ostellut vaatteita vaan laitoin kaikki rahat lentolippuihin. En edelleenkään hommannut tekokynsiä tai nyt niin muodikkaita -ripsiä, joiden huollattamiseen menee satasia vuodessa, vaan makselin hotellilaskuja. En alkanut juopotella baareissa vaan otin muutaman lasillisen maailmalla.

Aika usein joku kysyy, koska vitsistä lähtenyt tavoitteeni sadasta maasta tulee täyteen. Se tuli tänään Omanissa. Tuntuuko hienolta? No ei. Ei matkailu ole minulle tavoitteita. Se on elämyksiä. Huomenna lähdemme etsimään niitä aavikolta kaikkien datailuyhteyksien ulottumattomista. Niinpä toivotan kaikille Travelloverblogia lukeville tai tänne satunnaisesti eksyneille aivan mielettömän hyvää vuotta 2015! Täyttyköön kaikki toiveenne!

Päädyitkö muuten tekemään lupauksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 comments

  1. Onnellista alkanutta vuotta ja tulevia matkailuelämyksiä! 🙂

    1. Kiitos samoin sinulle!