Type and press Enter.

Vangitseva terassikokemus

Hirvittävän kuuma, takana kilometreittäin vaeltelua ympäri mäkistä Tbilisiä, irlantilainen pubi ja mahdollisuus saada kylmä siideri. Pelkästään tämä olisi huikea terassikokemus, mutta eipä ollutkaan kyse sinänsä pubista vaan näkymästä pubin terassilta. Kun istui terassilla ja katsoi suoraan eteen, tuntui, kuin olisi ollut elokuvan lavasteissa, jossain täysin epärealistisessa paikassa. Joka suuntaan kenollaan oleva torni (Rezo Gabriadze Tower) ja vähän lännenelokuvien saluunaa muistuttava ravintolarakennus tekivät kaikessa hassunkurisuudessaan minuun todella vaikutuksen.

terassi
Kesä-heinäkuu 2012 550
Yksityiskohtia tornin juurelta

Tasatunnein alkaa tornissa tapahtua. Torstaina olin niin hämmentynyt suomalaisturisteista viereisessä pöydässä, etten tajunnut edes ottaa kameraa esille. Perjantaina oli pakko palata pubiin ja ikuistaa tapahtumat, ja tänään lauantaina mennä vielä kerran. Koko torni vaikuttaa toisaalta vitsiltä joka suuntaan vinoine kerroksineen, mutta ilmeisesti sen ei ole tarkoitus olla hauska. Eilen pappiskaapuinen mies johdatti ryhmänsä kellotornille, tänään viereisessä kirkossa vihitty hääpari kuvautti itsensä tornin juurella. Jotain suurempia merkityksiä torniin ja sen enkeliin täytyy liittyä.

Kesä-heinäkuu 2012 678
Tasatunnein ovet aukeavat.
Kesä-heinäkuu 2012 679
Enkeli tulee esille.
Kesä-heinäkuu 2012 680
Kesä-heinäkuu 2012 682
Hän soittaa vasaralla kelloa.
Kesä-heinäkuu 2012 685
Soitettuaan enkeli kääntyy ja palaa takaisin.
Kesä-heinäkuu 2012 687
Kesä-heinäkuu 2012 689
Ovet menevät kiinni taas tunniksi.
Kesä-heinäkuu 2012 738
Morsian oli niin kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 comments

  1. Voi että miten ihanan näköinen paikka! Pitää kysellä tuosta georgialaiselta ystävältä ja taidanpa lähettää samantien linkin blogiisi :).

  2. Tuo mosaiikkityö (vai mikä se nyt on) on mahtava!

  3. Vasta jälkeenpäin luin, että kaikki liittyy johonkin nukketeatteriin ja että paikalla on suurempikin show aina kello 12. Nyt harmittaa, että ollaan oltu aina vähintään tunti myöhässä ja että enää ei ehditä nähdä, mikä se juttu ikinä onkaan.