Type and press Enter.

Sun moon lake – ylihintainen turistikohde

Minusta tätä meille myydään, tätä oikeasti sain -tyyppiset lehtijutut ovat aina olleet hauskoja. Toimittaja, joka ei ole kokoa 34, kuten mallit ja mallinuket, esittelee, miltä jokin trendiriepu näyttää ihan tavallisen naisen päällä. Totuus on ihan samanlainen omalla kohdallani. Tänään meille kävi vähän samalla tavalla, kyse ei vain ollut vaatteesta vaan lomakohteesta. 

Kuvissa Sun moon lake on ehkä paratiisista seuraava, kuten googlettamalla löytämistäni kuvista voit huomata.

kuva

Kun ajelimme aurinkoiselta länsirannikolta kohti vuoria, alkoi olla selvä, että sateettomien päivien putki ei jatku: sen verran alhaalla roikkuivat harmaat pilvet. Majoitus on järvellä sikamaisen kallista. En usko, että olisimme tulleet ilman Hotels.comin palkintoyötä. (Jokaisen kymmenen Welcome Rewards -ohjelmaan kuuluvan hotelliyön jälkeen saa niiden keskiarvon verran alennusta samaan ohjelmaan kuuluvasta hotellista.) Meille oli kertynyt reilun satasen palkintoyö, joten maksettava osuus jäi vajaan parin sadan huoneesta siedettäväksi. Sun moon lake hotellin järvinäköalahuone on tilava ja ihan hieno poreammeineen ja itämaisine sisustuksineen, muttei missään nimessä kaikkineen hintansa arvoinen (alennetun hinnan kyllä). 

PAP82528
PAP82529
PAP82533
PAP82535
PAP82537

Järvellä kuuluu ajella fillarilla, ja huonehintaan kuuluivat pyörät. Enpä ole aikoihin fillarilla ajellut enkä ehkä koskaan tuollaisella epävakaalla rimpulalla. Pyörätiet ovat hyväkuntoiset ja kiertävät järveä välillä sen päällä, välillä hetken puiden takana. Maisemat olivat ihan kivat, mutta ehkä sateinen sääkin vaikutti siihen, että kuvien kaltaista ei todellakaan ole. Kaatosadehan alkoi juuri, kun olimme lähdössä ajelulle, ja sen loputtua ripotteli silloin tällöin. Veneretkellä olisi luultavasti nähnyt muitakin kulmia kuin oman lahdenpohjukkamme, mutta me tyydyimme loppuiltapäivästä parvekkeeseen ja sirkkojen sirinään. 

PAP82540
PAP82541
PAP82542
PAP82558

Parvekkeeltamme näkyy pieni kaupunki, johon pitäisi vielä raahautua syömään. Kaupungista tulivat mieleen hotelliarvostelut, joita tästäkin majapaikasta oli jätetty. Ne ovat usein aika hauskaa luettavaa. Yhden asiakkaan mukaan tämän hotellin suuri miinus on jopa viiden minuutin pyörämatka (kymmenen kävellen) lähimpiin ravintoloihin. Hotellilla toki näytti olevan useampikin oma ravintola, mutta ne eivät kai kelvanneet. Jos taas hotelli olisi ihan kylän kohdalla, epäilemättä siinäkin olisi jokin ongelma. Joku toinen moitti sitä, että kylpyhuoneen tv on liian pieni. Sitä oli vaikea kylvyssä ollessa tihrustaa. Voi hyvän tähden! Ammeesta on näköala myös järvelle. 

PAP82547
PAP82551

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 comments

  1. Ai kamala, liian pieni TV kylppärissä :O Missä murjuissa te oikeen majailettekaan?! 😉

    1. Sanopa se! Siinä se oli, seinään upotettu telkkari. Olisi voinut poreammeessa tihrustaa, jos olisi nähnyt. 🙂 Ehkä valitan itse siitä, ettei telkkaa voinut katsoa, kun olin suihkussa. Oli väärällä seinällä.

  2. Mua rupes kiinnostamaan, miksi tuossa yhdessä kyltissä kielletään uiminen?

    Aika traumaattinen kokemus varmaan tolle jollekkin arvostelun jättäneelle se liian pieni telkkari kylppärissä.. 😀

    1. Ihmettelimme samaa. Täällä on kieltoja ja ohjeita aivan järjettömästi. Pieni hiekkaranta, mutta ei saa uida. Ei ymmärrä. Siihen telkkarin viereiseen poreammeeseen oli meno-ohje: ensin istumaan reunalle. Tämänpäiväisessä hotellissa on vessapaperirullassa ohje, ettei saa viedä pois huoneesta, ja kylpysuolassa, että vain huoneessa saa käyttää. Veisikö joku omat suolat kuumaan lähteeseen? Ollaan siis kylpylähotellissa.