Type and press Enter.

Päiväretki Huanglongxiin

Huanglongxi on suosittu päiväretkikaupunki nimenomaan kiinalaisille itselleen. Eipä meitä länskäreitä juuri näkynyt täälläkään. Tunnin bussikyyti olisi ollut ihan miellyttävä, jollei kuski olisi ollut nuori ja aggressiivinen, soittanut torvea taukoamatta.

Huanglonxi
Jokurannan terassikahviloita
Huanglonxi
Kävelykatujen ainoa ainoa taksimahdollisuus
Huanglonxi
Jos tiedät, mitä tytön venyttelemä taikina on ja mihin sitä käytetään, kerro ihmeessä! En kyllä tiedä sitäkään, mitä pojat nuijivat.
Huanglonxi
Gulong temppeli

Huanglonxi

Huanglonxi
Jokiristeilylaivoja

Matkaoppaan mukaan kaupungissa on puolisen tusinaa Ging dynastian aikaisia katuja, mutta kun yritin selvittää ajoitusta, se ei oikein onnistunut, sillä dynastian kausi on tavattoman pitkä. En siis tiedä, onko Huanglongxissa jotain oikeasti vanhaa. Kovin aidolta se ei tuntunut, vaan ennemminkin elokuvan lavasteeksi rakennetulta, mutta ilmeisesti mielikuvani sittenkin on väärä. Jotain hyvin viehättävää kaupungissa kuitenkin oli. 

Huanglonxi

Huanglonxi

Huanglonxi

Huanglonxi
Jalkahoitoa kala-altaassa. Ei tunnu minun lajiltani.

Tällainen perinteisen kiinalaisen näköinen alue on varsin pieni, eikä sen kiertelemiseen ja ympäriinsä kulkemiseen lopulta kauan mene. Ravintoloita ja kahviloita on kymmeniä, joten terassielämään kaupunki on mitä mainioin. Muutaman paikan ulkopuolella pesuvadissa kasana pönkivät kilpikonnat tai pienissä häkeissä olevat puput kuitenkin veivät meidän perheeltä ruokahalun. Niillä ei välttämättä tai todennäköisestikään ollut mitään tekemistä ravintolan tai syömisen kanssa, mutta pelkästään eläinten näkeminen noin oli liikaa.

Huanglonxi

Huanglonxi
Erikoisin koskaan näkemäni kevyenliikenteen silta. Komea! Tuossa suurimmassa rakennuksessa on kaksi parveketta, joista toinen vaikutti olevan erään pariskunnan koti ja toinen heidän käymälänsä.

Huanglonxi

Huanglonxi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.