Matkamessut taas tammikuussa – Osallistu lippuarvontaan!

Matkamessut taas tammikuussa – Osallistu lippuarvontaan!

Tammikuun puolivälissä (15. – 18.1.2015) järjestetään taas Matkamessut Messukeskuksessa. Travelloverblogi ja Simba Experience -matkatoimisto arpovat messuille kolme kahden lipun pakettia. Liput ovat voimassa yleisöpäivinä perjantaista sunnuntaihin (16. – 18. tammikuuta). 

Matkamessut on mainio paikka saada ideoita ja vinkkejä omiin reissuihin. Viime kerralla jututin pitkään Taiwanin osaston väkeä ja sain hyviä vinkkejä, joiden avulla meillä oli hieno pariviikkoinen saarella. Aiemmilta vuosilta muistan vastaavia kohtaamisia ainakin georgialaisten ja bulgarialaisten kanssa. 

Osallistu arvontaan joko kommentoimalla tätä juttua tässä tai Travelloverin Facebookissa kertomalla, millainen olisi unelmiesi matka! Sellainen voi muuten löytyä vaikkapa Simba Experiencen messuosastolta 6g79. Omat Kenian- ja Ugandan-matkamme ovat olleet Simban järjestämiä. Ja jos joku miettii, onko tämä maksettu mainos: kyllä on. Maksoimme matkoista ihan hyvän hinnan. 🙂

EDIT 7.1.: Koska sain lippuja vielä lisää, arvonta jatkuu vielä perjantaihin 9.1. saakka. 

Matka 2014

Kuvalähde: Messukeskus

Matka 2014

Kuvalähde: Messukeskus

Matka_logo

KIITOS OSALLISTUMISESTA kaikille. Liput on nyt arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

Next Post:
Previous Post:
There are 22 comments for this article
  • Avatar
   Annika Author at 21:17

   Olisi muuten aika mahtava matka!

  • Avatar
   Annika Author at 22:45

   Kaikista näkemistäni kuvista päätellen siellä on upeaa!

 1. Avatar
  heta at 01:20

  Unelmamatka on sellainen, jossa kohteeseen ehtii tutustumaan rauhassa. Ei ole kiire rientää nähtävyydeltä toiselle. Päivän voi välillä viettää istumalla kahvilassa ja katselemalla maailmanmenoa. Unelmamatkalla ehtii maistelemaan paikallisia ruokia ja juomia. Paikallisiin tutustuminen on oleellista, jotta matka on unelmamatka. Itse kohteella ei muuten ole väliä, unelmamatkan voi tehdä minne tahansa 🙂 Joku kysyi ihan hiljattain, että mikä olisi unelmakohteeni. Omaksi hämmästyksekseni en osannut sellaista nimetä! Hassua.

  • Avatar
   Annika Author at 12:58

   Kiva lähestymistapa unelmamatkaan. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matkalla oleminen. Niin pitäisi elämään ylipäätään suhtautua!

 2. Avatar
  Annika at 20:13

  Mun epärealistinen unelmamatka olis sellanen reppureissu Meksikosta etelään läpi Väli-Amerikan ja Etelä-Amerikankin. Ehkä vähän enemmän realistisena tulee muutaman viikon reissu Afrikassa ja safari. Vielä ei olla niin selvillä, että olis alue tai maa valikoituna 🙂

  • Avatar
   Annika Author at 21:34

   Tuollaisesta supersankarimatkailijan Etelä-Amerikan valloituksesta minäkin mielessäni haaveilen, mutta tiedän, ettei se koskaan toteudu. Ja Afrikka. <3 Ne eläimet! <3

  • Avatar
   Annika Author at 11:28

   Toivottavasti haave pian toteutuu!

 3. Avatar
  Jukka at 23:34

  Albaniaa jos voisi ajan kanssa koluta olisi mahtavaa. Olen siellä kyllä käynyt, mutta aina tuntuu, että aika ei vaan riitä. Niin mukavia ihmisiä ja halpa maa.

  • Avatar
   Annika Author at 23:41

   Itse olen käynyt vain pikamatkalla Kreikan puolelta. Yksi yö ei antanut oikein mitään käsitystä maasta, tietenkään. Itä-Eurooppa kaikkineen on kiehtovaa seutua.

  • Avatar
   Annika Author at 16:45

   Hei Saila, mitä matkaa mahdoit tarkoittaa? 🙂

 4. Avatar
  Virva at 22:11

  Olisi mielenkiintoista päästä matkustamaan maailman ympäri rauhassa ja paikallisiin kulttuureihin tutustuen.

 5. Avatar
  Ulla at 13:47

  Unelmamatka voisi olla vaikka kiertomatka Uudessa-Seelannissa. Yksi pitkäaikainen haave toteutuu helmikuussa: Kalifornian kierrros lisättynä Las Vegasilla ja Grand Canyonilla.

  • Avatar
   Annika Author at 16:41

   Uudesta-Seelannista minäkin haaveilen. Se tuntuu kiehtovammalta kuin Australia naapurissa.

  • Avatar
   Annika Author at 18:55

   Hups! Jäänyt väärä numero. Perjantai oli kuitenkin oikein. Olet siis mukana arvonnassa. Onnea matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.