MATKA 2016 – Tee hyvää ja tule tapaamaan tuttuja!

MATKA 2016 – Tee hyvää ja tule tapaamaan tuttuja!

Matkamessut alkavat torstaina ammattilaispäivänä ja jatkuvat perjantaista sunnuntaihin avoimena tapahtumana kaikelle kansalle. Parhaimmillaan messuilla saa ideoita ja inspiraatiota omiin tuleviin matkoihin, voi jututtaa kohteista paljon tietäviä, elää omia tulevia reissuja jo vähän etukäteen, napata hyviä tarjouksia. Osastoilla on niin paljon kilpailuja, että ahkeralla osallistumisella voi voittaa vaikka koko vuoden reissut – jos hyvä tuuri käy. 

Uusimman tutkimuksen mukaan 30 prosenttia suomalaisista lukee matkablogeja ainakin joskus. Sinäkin. Olethan juuri lukemassa Travelloverblogia. Meillä bloggaajilla on aika paljon siis näkyvyyttä ja meidän näkemyksistämme reissukohteista ollaan kiinnostuneita. Miksi et siis tulisi jututtamaan meitä, kyselemään reissukohteista, bloggaamisesta tai ihan vain kertomaan, että olet joitain juttujamme lukenut. Sellaisen kuuleminen on aina mukavaa.

Tänä vuonna blogit näkyvät messuilla enemmän kuin oikeastaan koskaan ennen. Puolen tusinaa puuhanaista on pannut pystyyn kaksikin tapahtumaa, joissa saan ilokseni olla ainakin jollain tavalla mukana.

Travel Blogges Give Back #TBGB2016  

12247876_10156292654720596_5935557077558064395_oTravel Bloggers Give Back on hyväntekeväisyyskirppari, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä Autolla Nepaliin -projektin hyväksi. Teen tunnustuksen: olin kuullut jotain projektista, kuullut leffasta, mutta en oikein tiennyt, mistä on kyse, saati nähnyt elokuvaa ennen kuin olin lahjoittanut itse tavaraa myyntiin. Katsoin sen sunnuntaina ja itkin – ilosta enimmäkseen. Suomalaiset nuoret miehet haluavat auttaa Nepalin kastittomia, ja mitä kaikkea he olivatkaan saaneet aikaan!

Untitled

Autolla Nepaliin. Kuvakaappaus elokuvasta.

Jokainen reissaaja, mitä tahansa polkuja kulkeva, on saanut maailmalta paljon. Tällä kirppariprojektilla halutaan antaa edes vähän takaisin. Mukana ovat ainakin nämä suomalaiset matkablogit:  Arcie Gone LebanonPingviinimatkatRimma + LauraVaihda vapaalleMatkakuumeCocoa etsimässäKaukokaipuuDestination UnknownSiveltimelläHaavematkojaDeep Red BluesMaarit HelenaMarika WorldFrom KaroliinaGlobe Called HomeWith Huge Passion for LifeTravellover,  Veera BiancaWalleni.usPakkasesta paratiisiinSeolful InsightRento -matkablogiMeriharakkaTuntematon turisti ja Omatoiminen pakettimatkailija sekä joitain yhteistyökumppaneita. 

Näissä kuvissa on minun lahjoituksiani. Matkaoppaita on kuulemma pienen matkakirjakaupan tarpeisiin ja kaikenlaista muutakin tavaraa sen verran, että todellakin kannattaa tulla tekemään löytöjä ja samalla auttamaan niitä, jotka oikeasti ovat aika huonossa asemassa, niitä Nepalin kastittomia. Samalla voidaan jutella vaikka reissaamisesta yleensä ja reilusta matkailusta. 

Untitled

Tule kirppikselle! Minulta myynnissä mm. Timberlandin melkein käyttämätön lentolaukku ja reppu sekä matkaoppaita.

Kirppis aukeaa lauantaina kello 13 ja sijaitsee Rantapallon lavan vieressä. Autolla Nepaliin -poikien The Auto, Möhköfantti, on myös siinä kulmilla, joten uskon näillä koordinaateilla löytyvän. Itse olen paikalla myymässä kello 14 alkaen. Eiköhän huolehdita, että myyntipöydät tyhjenevät silmissä eikä sunnuntain vara-aikaa kello 12 alkaen tarvita?

Blogipaviljonki #blogipaviljonki

bp_pystybanneri_500px

Aamukymmenestä asti olen lauantaina tavattavissa Blogipaviljongissa osastolla 7e30, ihan siinä Pink Islandin ja Sun&Sea-alueen tuntumassa. 

Blogipaviljongissa voit tulla juttelemaan bloggaajien kanssa, levähtää hetken istumassa ja katsomassa matkavideoita ja kuvia, vaihtaa parhaita reissukokemuksia samanhenkisten reissaajien kanssa. 

Lauantaina kello 10-14 välillä siis hengailen osastolla 7e30. Minulla on aika mukava arvontakin paviljongissa: voit voittaa kylpyläliput FlamingoSpahan, josta jaoin kokemukseni syksyllä täällä, tai Room Escape Running Rabbitiin, jonka Child’s Playsta on juttua täällä. Voittajana saatat ehtiä testaamaan uutta Murharyhmä-peliä ennen minua! 

Nähdään messuilla #matka16 !

 

Next Post:
Previous Post:
There are 2 comments for this article
  1. Milla – Pingviinimatkat at 23:14

    Whooop! Odotan jo niin innolla lauantaita, messuhuumaa ja kirppispöhinää! Tämä toinenkin bloggaajien proggis on huikea. Harmi etten voi jakautua kahtia. Tästä tulee tosi hyvä viikko!

    • Annika Author at 23:17

      Halusin osallistua molempiin. Onneksi se onnistuu eikä tarvinnut tehdä valintaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.