Type and press Enter.

Luonnon muovaamaa kauneutta – Rosh Ha’Nikra

Pohjois-Israelissa on paljon nähtävää. Suurin osa suosituimmista paikoista liittyy jollain tavalla Raamatun tapahtumiin, mutta hotellilla meille suositeltu Rosh Ha’Nikra on ehta luonnontuote. Aivan Libanonin rajalla meri on kuluttanut kallioon luolia, jotka ainakin kuvissa vaikuttivat näkemisen arvoisilta.

Kahdeksalla eurolla sai köysirata-ajelun meren pinnan tasolle, kuljeskelun tunneleissa ja 12-minuuttisen, osittain propagandaa sisältävän, videoesityksen paikan luonnosta ja historiasta. Voin suositella, jos liikut kulmilla, mutta ei Rosh Ha’Nikra kovin pitkän ajomatkan arvoinen ole.

rosh1

Israel 180

Israel 146

rosh

Israel 177

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 comments

  1. Tel aviv ja turvallisuus ? Pelottiko? Kuitenkin suomalaisiakin siepattu niillä nurkilla, arabikevätkin vielä muistissa….en itse ehkä ihan ekana valitsisi kohteeksi telavivia,olet peloton matkaaja…

    1. Kyllä me tarkkaan luettiin ulkoministerön matkustustiedotteet ja hotellit varattiin vasta jouluna, kun tämänhetkinen turvallisuustilanne oli selvillä. Täällä on ollut kaikkialla erittäin turvallista. Turvallisuuttani en ehdoin tahdoin lähde mihinkään riskeeraamaan.