Type and press Enter.

Kahvilaelämää Padovassa

Jos Venetsian The kahvilat ovat San Marcon aukion Florian ja Quadri, Padovassa se on Caffè Pedrocci. Se sijaitsee Padovan keskustassa, vanhan yliopiston kupeessa. Sitä on pidetty älymystön ja taiteilijoiden kokoontumispaikkana. Pitihän sinne mennä, jos vaikka atmosfääristä tarttuisi jotain. Monilla matkailusivuilla Caffè Pedrocci on listattu kaupungin must see -paikkoihin, ja kyllähän se näkemisen arvoinen olikin. Hinta-laatu-suhteeltaan pitäisin kahvilaa myös erinomaisena. Hintataso oli noin puolet San Marcon kahviloiden hinnoista (jotka tunnetusti ovat tähtitieteelliset).

Padova 278
Padovan yliopisto
Padova 288
Caffè Pedrocci
Padova 296
Caffè Pedroccin sanotaan olevan yksi maailman suurimmista kahviloista ja sen salien olevan eri tyyliin sisustettuja. Ainakin tämä sali oli varsin tyylikäs.
Padova 297
Aivan heti ei selvinnyt, onko pöytiintarjoilua vai ei. Vuoroin odotimme pöydässä, vuoroin tiskillä. Lopputulos: tiskillä voi hörpätä pystykahvit, mutta tyylikkäät herrat tarjoilevat muuten pöytän – jos malttaa odottaa. Palvelu ei ole erityisen dynaamista.
Padova 301
Valitsimme yhden terasseista. Italialaiseen tapaan baariasiakkaille tuotiin perunalastuja. Venetsiassa niiden lisäksi tulee aina oliiveja, mutta Padovan erikoisuus olivat pienet coctail-leivät ja -suolakurkut. Naposteltavaa tuotiin myös lisää erikseen pyytämättä.
Padova 304
Näissä puitteissa viihdyimmekin vähän pidempään…
Padova 305
Viereisen pöydän herran kahvilaeleganssia

Caffè Pedrocci
Via 8 Febbraio
Padova

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.