Type and press Enter.

Aina yhtä lumoava, kaoottinen ja yllättävä – New York

Kunpa voisin kertoa tehneeni jotain amazing fabulous, mutta en voi. Niin paljon kuin New Yorkista pidänkin, kulunut vuorokausi on ollut verrattain arkinen. Tulimme kaupunkiin myöhään eilisiltana, kävimme korttelin päässä iltapalaostoksilla, ja tänään päivä vain kului johonkin. Mies pääsi omaan paratiisiinsa, kameraliikkeeseen, ostimme liput Oopperan kummitukseen ja Stompiin (Kävimme myös katsomassa sen, nyt toista kertaa täällä, ja yhtä loistava oli kuin ennenkin. Yleisön käytös sen sijaan oli suomalaisittain ajatellen tyrmistyttävää. Kun vislaaminen ei enää riitä, aletaan haukkua kuin koirat.), kävelimme ympäriinsä, kävimme pitelemässä sadetta Bloomingdalesilla.

New York (52)
Aurinkoinen aamu New Yorkissa
New York (57)
6th Avenue
New York (62)
Time Square
New York (65)
Aikaisemmin olemme nähneet Mamma Mian. Nyt varasimme liput Oopperan kummitukseen.

New York (67)

Olen täällä kolmatta kertaa, ja kaikki on jokseenkin yhtä hämmästyttävää kuin ennenkin. Olen ottanut nyt kolmasti suunnilleen samanlaisia kuvia esimerkiksi Times Squarelta, mutta aina vain paikka tuntuu yhtä kuvaukselliselta. Sama juttu on pilvenpiirtäjien kanssa. Katunäkymä vain on niin vangitseva. Kaupungin monimuotoisuus on minusta valloittavaa. Times Squaren mainosvalojen jälkeen oli hauska katsella monikulttuurista East Villagea Orpheum Theatren (Stomp) lähistöllä. 

New York (76)
Ohimennessä Macy’sillä luomassa tarpeita. Kyllä vain maailman suurin tavaratalo niitä pystyy synnyttämäänkin!
New York (97)
Sattumalta osui reiteille kiva ranskalaisravintola (jossain 2nd Avenuella), josta sai kolmen ruokalajin lounaan 20 dollarilla. Takanurkan pariskunta oli suloinen. Kuva on heidän takiaan, mutten ilennyt suoraan zoomailla.
New York (105)
Kerran Helsingissä ja jo toinen kerta New Yorkissa: Stomp. Niin hyväntuulista!

New York (101)

New York (111)
East Villagea 2nd Avenuella

New York (118)

New York (123)

Päivän parhaat naurut sain delissä, johon pysähdyimme nestetasapainoa korjaamaan. Myyjä katsoi mieheni olutpulloa kysyvästi. “This is alcohol?” Niin, oluttahan tuo. “Do you have an ID?” Eihän tuo ole kuin muutaman vuoden päälle neljänkymmenen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 comments

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  2. Piti kommentoida Keskuspuisto-blogausta, mutta kommentoinkin vahingossa tähän blogaukseen. Poistinpa siis tästä, ja kommentoin sinne minne alunperin pitikin…

  3. Nuori mies sulla! 🙂 T. P.

    1. Kaikki on suhteellista. 🙂 Papereita kyseltiin deleissä ja kioskeilla myöhemminkin, ravintolassa tai baarissa ei koskaan.